Durata de livrare: 1-3 zile
file de macrou ( Trachurus murphyi) (72%), ulei de floarea-soarelui*(27,5%), sare de mare. *provin din agricultura ecologica, DE-OKO-001.
Acordam atentie sporita calitatii ingredientelor si a prelucrarii acestora. Deoarece carnea macroului este foarte sensibila, pestii sunt congelati sau plasati in bazinul cu apa rece, imediat dupa capturare. Desigur, de aici se pot extrage ulterior probe pentru expertiza si analiza de laborator.
Uleiul de floarea-soarelui organic se combina perfect cu gustul usor dulce al macroului. Adaugati cateva picaturi de suc de lamaie si un pic de patrunjel si serviti-l cu paine ca pe un aperitiv sau o gustare. Macroul poate fi servit si cu o salata de frunze, ceapa, ridichi ,seminte de floarea soarelui.
Locul prinderii: nord-estul oceanului Atlantic, Insulele Feroe
Metoda prinderii: plase punga