Abatitorul, cunoscut si sub denumirea de blast chiller, reprezinta cel mai sigur sistem de racire accelerata a preparatelor, aducandu-le la o temperatura scazuta, intr-un timp relativ scurt. Cu alte cuvinte, acest echipament de congelare fortata reduce in timp util temperatura preparatelor gatite (de peste 70°C) la o temperatura sigura (de aproximativ 3°C).
Prezenta unui abatitor in bucataria ta profesionala va reduce considerabil pierderile de alimente deteriorate, va reusi sa reduca timpul de servire si, nu in ultimul rand, va reusi sa alinieze restaurantul sau unitatea ta alimentara la toate normele prevazute de Directia Sanitar Veterinara (DSV) si de Sistemul de Analiza a Riscurilor in Punctele Critice de Control (HACCP – Hazard Analysis Control Points).
Un abatitor sau blast chiller este o achizitie importanta pentru bucataria ta, indiferent ca administrezi sau conduci un restaurant, o cantina, o autoservire, un bar, o patiserie sau un fast food. In acest fel vei asigura diminuarea pierderilor de natura tehnologica sau nutritionala, prin valorificarea materiilor prime.
Durata de livrare: 1-3 zile
Specificatii Tehnice
Caracteristici Produse