Durata de livrare: 1-3 zile
amidon de tapioca*, amidon de porumb*, faina de orez*,faina integrala de orez*, amidon din cartofi*, faina de porumb*, gris de porumb*, sare, tarate de psylium*, zahar brut din trestie de zahar*, proteine de in*. *provin din agricultura ecologica.
Mix de faina bio pentru ciabatta FARA GLUTEN este primul nostru amestec de copt vegan si fara gluten pentru ciabatta de calitate organica. O ciabatta cu o crusta minunat de crocanta si o textura moale se poate pregati din acest amestec de copt cu doar cateva miscari si putin ulei de masline, apa si drojdie. Painea poate fi rafinata cu masline sau rosii uscate dupa bunul plac, evocand un pic de sarbatori in farfurie.
Mod de preparare:
Mod de preparare: Mai aveti nevoie de: 450 ml apa calduta, 3 linguri (30 ml) ulei de masline bio, 1 pachet drojdie de copt Biovegan Meister (7 g), niste faina fara gluten, mixer manual cu carlig pentru aluat.
Sfat: Rafinati-va ciabatta cu masline sau rosii uscate! Pentru a face acest lucru, trebuie pur si simplu sa le framantati pentru scurt timp in aluat la sfarsitul pasului 1.
Greutate: 500